Innhold på nett

Godt innhold øker bedriftens synlighet på nett. Vi skriver tekster til nettside, nyhetsbrev, blogg og andre sosiale medier.

Content is king heter det, og ikke uten grunn. Det er tross alt innholdet brukerne er ute etter når de kommer til nettstedet ditt. Syns du det er vanskelig å skrive gode og selgende tekster? Bruk oss som tekstforfattere!

Flere fordeler med eksterne tekstforfattere

Innhold på nett er vår passion! Bruker du oss som tekstforfattere får du en todelt effekt: Du frigjør tid for din egen del og får nettinnhold av ypperste kvalitet.

Vi har lagd innhold til nettsteder i ulike bransjer, blant annet finans, helse, utdanning, forskning, varehandel og kommunal sektor. Å bruke eksterne tekstforfattere er ofte en fordel. Da unngår du stammespråk og tungrodde formuleringer, og får i stedet nettinnhold som bidrar til å realisere bedriftens forretningsmessige mål.

Søkemotoroptimalisering for økt synlighet på nett

I dag starter 92 % av alle kjøpsprosesser med et Google-søk. Derfor må innholdet ditt være synlig nettopp på Google. Vi sørger for at tekstene dine inneholder relevante søkeord og -fraser, for å øke sannsynligheten for at nettopp ditt nettsted dukker opp i søkeresultatene til en potensiell kunde.

 

Klar til å få fart på nettmarkedsføringen din? Kontakt oss

Gnist - web som funkler