Vi lager Alo uten like!

Vi slår oss sammen med andre dyktige folk innenfor kommunikasjon og design i Tromsø, og danner et nytt kreativt byrå: Alo.

Bakgrunnen for sammenslåingen er at lokalt næringsliv lenge har etterspurt større bredde i kommunikasjonstjenestene. Ved å gå sammen til ett byrå skaper vi Tromsøs og et av landsdelens største og mest tverrfaglige kreative miljøer. Vi bygger muskler for å ta på oss større oppdrag i nord, og har en klar ambisjon om å jobbe også med nasjonale kunder.

I Alo skal vi levere hele spekteret av kommunikasjonstjenester: fra idéstadiet, til utvikling og ferdig resultat – både ved hjelp av tekst, design, film og foto. Vi skal fortsatt jobbe med digital markedsføring, både i sosiale medier og i kundenes egne kanaler.

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt kapittel, og til å fortsette en spennende reise sammen med kundene våre!

………………..

Litt om oss tre som blir til én:

Reddi AS består av Liv-Inger Resvoll, Mali A. Arnstad og May Liss H. Wasmuth. Vi har spesialisert oss på digital kommunikasjon og markedsføring, og lager innhold av høy kvalitet til både nettsider og sosiale medier. 

Flip Creative Studio AS er et reklamebyrå med fokus på strategisk merkevarebygging, visuell kommunikasjon og historiefortelling. Fra Flip kommer Alice Kvalvik (grafisk designer og illustratør) og Thomas Eskildsen (byråleder). 

Estory er et digitalt kommunikasjonsbyrå drevet og eid av John-Emil Richardsen med fokus på merkevarebygging og historiefortelling gjennom video, bilder og tekst. 

Fra nå nedlagte Feber Design AS kommer også grafisk designer og webdesigner Tonje Helen Karlsen inn på eiersiden i ny-byrået. Filmfotograf Richard L. Butler er også med på laget.

Kategorier: blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Klar til å få fart på nettmarkedsføringen din? Kontakt oss

Gnist - web som funkler