Nytt år, nye muligheter

2015 har vært et lærerikt år. Vi har jobbet med mange spennende kunder, og hatt ulike typer oppdrag. Vi har utarbeidet digitale strategier, holdt kurs og foredrag, skrevet artikler til både nettsider og trykte publikasjoner, publisert innhold i sosiale medier, og mye, mye mer. En ting er sikkert, hverdagen i Reddi blir aldri kjedelig. Ikke bare får vi jobbe med det vi brenner for. Som innleide kommunikatører blir vi også kjent med ulike virksomheter i forskjellige bransjer. Og så mange flotte folk som vi møter på vår vei! Vi er privilegerte.

2015 har også vært et spesielt år. Et år preget av endring. En sentral medarbeider har sluttet. Savnet merkes godt. Samtidig er oppdragsmengden økende. I høst var en ny ansatt på plass, med ny kompetanse og nye tanker. Sånt inspirerer. Nå tar vi sats og ansetter igjen. Fra årsskiftet er vi tre medarbeidere i Reddi. Det gledes! Like før jul la vi inn en IKEA-bestilling. Flere ansatte betyr flere pulter, så nå bytter vi ut de vi har. Vi knallet like godt til og bestilte fire pulter! Så får vi se hvor lenge den fjerde blir stående tom.

Ved overgangen til et nytt år er det to personer som fortjener en spesiell takk. Kolbjørn Engeseth og Natalie Robertsen, dere er gull for oss! Vi kan ikke få sagt hvor heldig vi er som har to så kunnskapsrike personer med i styret. Dere stiller alltid opp når vi spør. Deler raust av deres kunnskap og erfaring. 2015 kunne fort ha sett ganske annerledes ut hadde det ikke vært for dere. Vit at vi setter umåtelig stor pris på innsatsen!

Da gjenstår det bare for oss å takke kunder og samarbeidspartnere, venner, familie og andre som bidrar raust i heiagjengen, for følget så langt. Nå gleder vi oss maks til nye utfordringer i 2016. Vi håper du blir med på ferden.

Godt nytt år!

Kategorier: gründerliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Klar til å få fart på nettmarkedsføringen din? Kontakt oss

Gnist - web som funkler